Ik ben er!
Door: Wieke
Blijf op de hoogte en volg Wieke
07 Februari 2007 | Suriname, Paramaribo
ik zit nu een beetje haastig te typen omdat het toch onder tijdsdruk is in een internetcafe.
ik heb vandaag pas echt tijd gehad om daar heen te gaan. Op 5 min afstand van ons huis hebben we er 1 maar die is langzaam maar goedkoop.
daar kost het 3 SRD voor een uur, dat is :3 dus 1 euro ongeveer. DAt is wel keiweinig dus heel fijn.
Nu ben ik in het centrum, dat is een kwartier met de bus. Stuk duurder maar wel sneller. En ik wilde zoooooooo graag m'n mailtjes bekijken en jullie reacties. Ik ben zo blij met mijn overvolle mailbox hahahahaah.
Oja jullie willen natuurlijk weten hoe het met me gaat. Even samengevat: de zondag,de eerste dag zwaar klote, ik was door m'n vermoeidheid heel huilerig en niet vrolijk.
Elke dag gaat het veel beter en nu gaat het eigenlijk allemaal al heel goed.
Ik hou schriftelijk m'n belevnissen bij. Ik ga die gedeeltelijk overtypen op me laptop en die dan plaatsten op deze site of mailen. Zodat ik dat snel kan doen en me dat geen betaalde tijd kost.
Dus de eerste verhalen krijgen jullie echt binnenkort hoor.
ik wilde nu vooral zeggen: maak je geen zorgen over mij, hier maakt tenslotte niemand zich zorgen hahaha en alles gaat nu goed met me.
Ik zou het wel heel leuk vinden om post en foto's van jullie te krijgen. De anderen hebben ook nog geen post of zo hoor. Maar ik heb nu al m'n kaarten in m'n kamer opgehangen en dat maakt het veel vrolijker.
Dus dat kan ik dan ook met m'n brieven en foto's doen. Dan kan ik jullie zien.
Jullie weten mijn adres toch? anders mailen..
Whaaa ik heb al zoveel meegemaakt, teveel voor nu, maar ik ga het dus binnenkort plaatsen.
Ik bel het thuisfront met mijn vaste telefoon.
Mobiel laat ik binnenkort weten.
daaaaaaaaaaaaaaag
ps: gaby, wie is EVelien, bedoel je van streetdance of wat?
yvonne hou je taaiiiiii! je beer slaapt bij mij.
kusjes
07 Februari 2007 - 18:22
Carmenza:
Heeeee wieke!
Nou ik ben de eerste, ik zit te wachten op jullie avontuurlijke verhalen... Ik ben blij om te horen dat het goed met je gaat, en dat je je nu al een stuk beter voelt, en meer thuis!
(K) Dikke kus Carmenza -
07 Februari 2007 - 19:26
Pah:
Kijk, da's het betere werk. Hou je haaks. -
07 Februari 2007 - 19:57
Yvonne:
Vriendinnetje!
Oh je wil niet weten hoe blij ik ben om iets van jou te horen! Ik ga je binnenkort ff mailen of schrijven ;) Net wat beter uit komt in mijn drukke school/carnaval rooster ghehe
Iig, ik hou me taai je foto staat naast mn bed :)
Liefs, Yvonne -
07 Februari 2007 - 20:29
Ingmar:
Hee Lieve Wieke! Wat super gaaf dat je het naar je zin hebt ;) De foto's die ik heb gezien zien er super leuk uit :D Ik wens je super veel plezier en ik hou je site bij dus kom maar op met je verhalen!!!
Veel Liefs Ingmar -
08 Februari 2007 - 09:41
Mama:
Heerlijk dat je je goed voelt. We wachten vol spanning op je berichten.sms kwam goed door bij mij bij papa niet gedaan? De mijne of van papa ook ontvangen? zal wel niet he? Hier alles wit van de sneeuw, Kas eet alles op. Knuffel Mama. -
08 Februari 2007 - 13:38
Linda:
haai wieke. Leuk dat ook jij het zo naar je zin hebt daar!
Ik zei net al bij floor dat mijn berichtjes (die ik bij een van jullie post) voor jullie allevier gelden.
Ik ben benieuwd naar je logboekje :) Naar al je stageervaringen, leefervaringen in suriname, en lekkere nieuwe gerechten die jullie daar te eten krijgen. Gelukkig ook veel nederlandse producten las ik. Das mooi! Kan je lekker je eigen dingetjes blijven eten.
Ik ga weer beetje stage lopen (vanuit mn kamertje, warme bank en laptopje:))
Tot het volgende berichtje!!
KUss linda -
08 Februari 2007 - 14:22
Kimberly:
Gelukkig voel je je nu al meer thuis. Lijkt me ook heel erg wennen de eerste dagen. Het wordt vast een supertijd.. heel veel plezier daar! Ik kijk uit naar je verhalen.
Kus Kimberly -
08 Februari 2007 - 15:37
Wieke:
yvonne wat leuk, welke foto dan eigenlijk?
je beer slaapt bij een kindbeertje van mijn tante, dus hij is niet alleen, lief he -
08 Februari 2007 - 17:24
Hanny:
Hoi Wieke, leuk om te lezen hoe het met je gaat in Paramaribo
Fijn dat het goed met je gaat
Veel groetjes van de gouwtjes