Do 8-2-7 - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Wieke Sloven - WaarBenJij.nu Do 8-2-7 - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Wieke Sloven - WaarBenJij.nu

Do 8-2-7

Door: Wieke

Blijf op de hoogte en volg Wieke

15 Februari 2007 | Suriname, Paramaribo

Do 8-2-7

Veel Nederlands eten maar bv kaas is duur en melk minder lekker en geen appelstroop, honing, vlokken. Maar wat betreft eten goed te doen.
Naar internetcafé geweest. Verhalen vooraf typen op USB en mailbijlagen opslaan is heel handig.
Saar naar vriendin Sophia die hier voor 2 maanden is. Wij om 17.15 naar hen. Ze zitten bij ’t Vat. Dat is een heel bekend Nederlands terras.
Gekeken bij Broki waar salsales wordt gegeven. Leuke ruimte met spiegels en uitzicht op water. Vrijwel alleen Nederlanders.
Elke maand start nieuwe cursus voor 45 SRD. Beginnerscursus 2 uur op dinsdag en 2 uur op vrijdag van 18uur tot 20uur. Eerder weg van stage geen probleem en laat eten doen we toch al.
Buiten pannenkoek appel gegeten met Flo, Miek, Sarah en vriendinnen van Sarah: Sophia en Vera.
Bussen rijden tot 21.30 dus we nemen taxi na onderhandeling over de prijs.

• 22 Februari 2007 - 11:21

Mam:

Hebben ze daar ook danspartners te koop?Of is het daar gewoonte om los te dansen? Anders even mailen naar Tiggie of ze er een paar verzenden in zo~`n doos.