Za 10-3-7: 20 jaar
Door: Wieke
Blijf op de hoogte en volg Wieke
11 Maart 2007 | Suriname, Paramaribo
Wat heb ik een leuke verjaardag gehad!
Ik had woensdag veel post gehad voor mijn verjaardag maar deze bewust niet open gemaakt en in bewaring gebracht bij Annemiek.
Ik werd zaterdagochtend wakker om half 8 en de anderen sliepen nog.
Toen ik de huiskamer in kwam, zag ik het hele huis versierd met slingers en ballonnen.
Vooral de slinger van de Surinaamse vlag vond ik superleuk.
Op mijn ontbijtbordje lag ‘20’ gevormd door smarties.
En erbij lag mijn stapeltje post met een briefje: ‘veel leesplezier’.
Mijn 1e cadeautje lag er ook bij: natuurlijk, een button met 20 erop.
Ik heb eerst foto’s gemaakt van de versieringen en ben toen lekker gaan lezen en genieten van de grappige of mooie kaarten. Echt heel erg bedankt allemaal!
Voordat ik naar de bakker ging om 9 uur om mijn taartjes op te halen, kwamen de anderen uit bed om mij te feliciteren. Bij de bakker ging het op zijn Surinaams, ondanks dat ik bij de Hollandia bakker was…Ik had donderdag chocoladegebakjes en vruchtenschelpen besteld maar de chocolade ontbraken helaas. Jammer want daar had ik me juist zo op verheugd maar ja.
Toen ik een uurtje later thuiskwam ging ik de tafel dekken en om half 11 belden mijn ouders.
Terwijl kwam Floor terug op de fiets, die speciaal een bosje bloemen was gaan halen.
Aan tafel kreeg ik mijn cadeautjes van Floor, Sarah en Annemiek:
-schoudertas van Puma
-tegoedbon salsacursus semi-gevorderden (volgende maand)
-toillettasje
-handcreme van Dove
-vegaburgers
Na het brunchen met broodjes hadden we bedacht om smiddags te gaan zwemmen bij zwembad het Vos want het was mooi weer. We waren daar nog niet geweest maar het was een fijn zwembad omdat je er ook op het gras kon liggen. Floor heeft daar haar onderwatercamera goed gebruikt.
18 uur weer thuis en toen hoorde ik van bovenbuurvrouw Rosa dat de telefoon vaak gegaan was bij ons. Whaaa jammer! Ik heb er aan gedacht dat ik gebeld kon worden maar ik wilde er toch maar niet voor thuis blijven. Ik werd alleen wel heel nieuwsgierig wie had gebeld.
19 uur gingen wij 4tjes met de bus naar de stad. Met alle 10 de huisgenoten en Sophia en Vera gegeten bij Ras, pannenkoeken- en poffertjesrestaurant. Maar ze hebben er ook allerlei sandwiches en salades. Ik koos voor de pannenkoek brownie: vlokken, chocolade siroop en koekjes. Het was hartstikke lekker maar ik had het machtiger verwacht en de koekjes waren kleine kruimeltjes. Maar het was heel gezellig met iedereen.
Voordat we bestelden kreeg ik cadeautjes van de anderen:
-Badlaken van Snoopy
-Haarmasker-creme (onze haren voelen hier als stro)
-Bodylotion
-Scrubgel
-Deodorants
-Armbandje
-Zeepje
-Snoepjes
-Fles Canei
Echt heel lief en zoveel vooral! Na het eten ging een gedeelte naar huis, zij namen de cadeaus voor me mee. Ik heb nog een drankje gedranken en tegen twaalven met de bovenburen mee naar huis gegaan met de taxi.
Alle cadeaus uitgestald op tafel voor de foto. Ik heb een hele leuke dag gehad. Vooral de moeite die iedereen had gedaan waardeerde ik enorm.
12 Maart 2007 - 07:43
Mama:
nou Wieke wat een leuke verjaardag van smorgens vroeg tot savonds laat. Wat een verwennerij allemaal!!!Je twintigste verjaardag zul je je altijd blijven herinneren denk ik. Goed van jullie van die frisbees!!!! Groet Mam. -
12 Maart 2007 - 18:22
Annick:
Wieke toch, je denkt toch niet serieus dat ik jouw verjaardag zou vergeten he? ;) Dat zou wel heel erg zijn, ik ben blij dat je zo'n leuke verjaardag hebt gehad! Kuss Annick -
12 Maart 2007 - 22:14
Wim En Annemiek:
hoi wieke, fijn dat je een onvergetelijke 20ste verjaardag hebt gehad, en lekker veel cadeaus, van ons hou je het nog tegoed tot je weer thuis bent, kan je ondertussen nog even nadenken wat je nog nodig hebt.
groetjes, wim en annemiek -
14 Maart 2007 - 10:21
Rlana Love Wieke:
Hoi hoi lieve vriendin.
Hier een berichtje namens mij. Hiepperdepiep met jouw 20ste verjaardag. Mijn cadeautje zal je ws wel later krijgen, want het pakket bevat namelijk een cadeautje, voor die lieve, bleekscheetige vriendin van mij. Ik zal binnenkort weer eens naar tiggelman gaan op zo avond. Maar dan mis ik jou zooooooooo ergggggggg.
Met mij gaat verder alles goed. Ws volg ik straks een interne opleiding binnen Amarant, dus niet meer via schooltje. Ik spaar al me roddels op, en zodra je terug bent krijg jij van mij alle roddels op een blaadje.
Hahahahaha Dikke Pret
Dikke Dikke kus en ik mis jouw. Helaas kon ik niet mee om jou uit te zwaaien, maar ophalen doe ik je zekerrrrrr. Dikke kusssss
En geniet meid, kus kus -
14 Maart 2007 - 12:20
Kimberly:
Wat een super verjaardag! Dat was volgens mij een hele dag lang genieten.
Voel je je verder al helemaal thuis?
Veel plezier nog!
x -
14 Maart 2007 - 14:07
De Doortjes:
Geweldige dag gehad zo te zien, die verjaardag vergeet je nooit meer.
Ik heb lekker met je moeder een gebakje gegeten, en ook buiten want het weer is hier lekker aan het worden.
Het gebakje eten was iets moeilijker i.v.m Kaz.die is zo mooi geworden maar dat zal je wel gehoord hebben van je ma en pa.
Heel veel groetjes van ons allemaal en tot mails.
Doei doei