Foto's Galibi - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Wieke Sloven - WaarBenJij.nu Foto's Galibi - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Wieke Sloven - WaarBenJij.nu

Foto's Galibi

Door: Wieke

Blijf op de hoogte en volg Wieke

31 Maart 2007 | Suriname, Paramaribo

Er staan foto's van Galibi op mijn fotosite en misschien nog andere die je niet had gezien.
Hier de link voor Galibi:

via de map Galibi kan je terug naar de algemene map ' dansfanwieke' voor andere fotomappen.

Veel kijkplezier he, dag dag, ik ben naar huis fietsen - koken - en vanavond naar De Dijk want die is in Suriname :)

• 08 April 2007 - 17:19

Oma:

hallo Wieke ik zit hier bij jullie we hebben buiten gezeten in het paaszonnetje enne heerlijke GEBAKKEN aardappeltjes gegeten heel veel fotoos van jou bekeken HEEL leuk je bent wel mooi bruin geworden panne(n?)koeken zien er heerlik uit breng er voor mij maar een mee als je terugkomt groetjes oma

• 11 April 2007 - 09:50

Nele:

Hee Wieke! Klinkt allemaal erg druk maar zeker ook heel gezellig daar :)
    Hier in NL begint de zon ook aardig zn best te doen. Helaas kan ik er niet veel van genieten omdat ik tentamen heb. En a.s. zeterdag vertrek ik naar het 'koude' noorden: Zweden! Ik hoop dat de zon er nog is als ik terugkom, dan wordt ik misschien nog een beetje bruin in vergelijking met jou ;)
    Veel plezier nog en groetjes!! Nele

• 11 April 2007 - 17:12

Hanneke:

Heej Wieke!
    Ik bedacht me opeens dat ik nog helemaal niet op jou site gekeken had! Schandalig he ;) haha! Maar ik heb ondertussen al een aantal verhalen gelezen hoor. Wat kan jij ook leuke, mooie en lange verhalen vertellen zeg! Echt tof wat jullie allemaal mee maken, ben wel een beetje jaloers hoor :p
    Nou heel veel plezier en succes nog!!

xxxjes van Hanneke!!

• 13 April 2007 - 10:45

Jorine:

Hoi Wieke.
    Ben weer een beetje bij, met foto's en verhalen. geweldig. Wat jij in 3 maanden meemaakt heb ik nog niet in 50 jaar meegemaakt.
    De foto's van de salsa zijn ook geweldig, weer helemaal in jou straatje he.
    Nog even en je ziet het verschil niet meer, van kleur met de bewoners en jou
    :-)
    Heel veel groetjes van ons allemaal, en tot mails. doei doei