Bezoek vader 15-5-7
Door: Wieke
Blijf op de hoogte en volg Wieke
22 Mei 2007 | Suriname, Paramaribo
Na er lang naar uit gekeken te hebben, kan ik vanavond eindelijk papa op gaan halen. Ik heb mijn kamer al anders ingericht door mijn bed met de lange kant tegen de muur te zetten zodat er een matras naast kan. Vandaag heb ik me in het zweet zitten werken door over dat matras een klamboe te fiksen. Ik heb geen haakje aan het plafond namelijk. Ik heb het opgelost door een lijntje te spannen van de gordijnrail naar het handvat van mijn koffer die boven op de kast staat. Verder hou ik me bezig met wassen. Daarna ga ik met de taxi naar het huis van mijn salsaleraar om te trainen voor de demonstratie die ik zondag 3 juni met twee andere meisjes ga geven. Dat geeft lekker wat afleiding. Annemiek is gewoon naar stage. Voor Jos en Floor is hun laatste dag samen en zij lunchen in de stad. Om 16 uur gaan zij naar het vliegveld. Echt Toevallig heb ik vandaag post gekregen. Van mama een kaart met een stukje van mijn nieuwe novilon vloer. Zenuwachtig ben ik niet maar het is wel een onwerkelijk gevoel. Eind van de middag ben ik alleen thuis. Ik eet een restje bami en wordt om 19 uur opgehaald door de taxi. Wat gaat het dan snel, gelukkig maar hoor! Om 20 uur sta ik voor een hek te wachten tot ik papa zie verschijnen. Om 20. 15 uur laat hij als eerste van alle mensen zijn gezicht zien. Ik roep heel hard: ‘papaaaa!’ en we zwaaien heel enthousiast naar elkaar. Ik dacht dat hij dan nog lang op zijn koffer moet wachten maar na 5 minuten komt hij naar me toe gelopen. Hij heeft gewoon geluk dat hij als eerste zijn koffer heeft. Toen we elkaar in de armen vielen moet het eruit hebben gezien als op tv. We stappen in de taxi. In Suriname is het dan al lang hartstikke donker. Bloedheet heeft papa het. Ook bij hem was de warmte op hem gevallen zodra hij het vliegtuig uitstapte. Maar hij heeft ook meerdere lagen kleren aan om ruimte in zijn koffer te besparen. Als we thuis aankomen bellen we mama dat we er zijn en laat ik het huis zien. Allebei zijn wel heel moe en 01.00 uur gaan we slapen.
25 Mei 2007 - 15:37
Sophia:
zozo, wat een voorbereidingen allemaal! maar vast super om je paps weer te zien!
hele planning gemaakt zeker?
heel veel plezier de komende tijd nog!!
xx soof -
31 Mei 2007 - 20:37
Mam:
Wauw je bent dus hardstikke handig geworden , dat heb je toch maar voor mekaar met die klamboe.